
Με έγκριση της Κομισιόν η συνεργασία Εμπορικής-Credit Agricole στα καταναλωτικά δάνεια
Τη δημιουργία της εταιρείας «Εμπορική Credicom Τράπεζα ΑΕ», που δραστηριοποιείται στον τομέα των καταναλωτικών δανείων και είναι προϊόν συμφωνίας της Εμπορικής Τράπεζας με τη Sofinco, θυγατρική της Credit Agricole, ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
37
H Eυρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την Τρίτη τη δημιουργία της εταιρείας «Εμπορική Credicom Τράπεζα ΑΕ», που δραστηριοποιείται στον τομέα των καταναλωτικών δανείων.
H εταιρεία είναι προϊόν συμφωνίας της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδας με τη Sofinco, θυγατρική εταιρεία της Credit Agricole. Η απόφαση για τη δημιουργία της εταιρείας κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες κοινοτικές αρχές στις 26 Σεπτεμβρίου με την προβλεπόμενη, από τους κανόνες ανταγωνισμού, διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων συγχωνεύσεων εταιρειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
