
Με έγκριση της Κομισιόν η συνεργασία Εμπορικής-Credit Agricole στα καταναλωτικά δάνεια
Τη δημιουργία της εταιρείας «Εμπορική Credicom Τράπεζα ΑΕ», που δραστηριοποιείται στον τομέα των καταναλωτικών δανείων και είναι προϊόν συμφωνίας της Εμπορικής Τράπεζας με τη Sofinco, θυγατρική της Credit Agricole, ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
37
H Eυρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την Τρίτη τη δημιουργία της εταιρείας «Εμπορική Credicom Τράπεζα ΑΕ», που δραστηριοποιείται στον τομέα των καταναλωτικών δανείων.
H εταιρεία είναι προϊόν συμφωνίας της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδας με τη Sofinco, θυγατρική εταιρεία της Credit Agricole. Η απόφαση για τη δημιουργία της εταιρείας κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες κοινοτικές αρχές στις 26 Σεπτεμβρίου με την προβλεπόμενη, από τους κανόνες ανταγωνισμού, διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων συγχωνεύσεων εταιρειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Καύσιμα: Οι τιμές του πετρελαίου εξανεμίζουν τις εκπτώσεις στη βενζίνη – Η «φωτιά» στη Μέση Ανατολή που δεν λέει να σβήσει
- Η Νορβηγία τιμά τη μνήμη των 77 θυμάτων του νεοναζί Μπρέιβικ, 15 χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση
- Ο Ρωμαίος, η Ιουλιέτα, οι μαφιόζοι με τις επιχειρήσεις-βιτρίνα και ο καυτός Τζον Λεγκουιζάμο
- Μάχη για τη σωτηρία μιας βελανιδιάς μισής χιλιετίας – 79χρονη αρνείται την απαλλοτρίωση
- Πλαταμώνας: Σκηνές πανικού σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Ένας τραυματίας
- Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τον Ολυμπιακό

