
Πυρά αγνώστου δέχθηκε μαθητής έξω από το σχολείο του σε προάστιο της Ουάσινγκτον
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 13χρονος μαθητής, ο οποίος δέχθηκε τη Δευτέρα πυροβολισμούς έξω από το σχολείο του σε προάστιο της Ουάσινγκτον. Αγνωστο παραμένει εάν το περιστατικό συνδέεται με τον ελεύθερο σκοπευτή που έχει σπείρει τον τρόμο στις ΗΠΑ.
51
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 13χρονος μαθητής, ο οποίος δέχθηκε τη Δευτέρα πυροβολισμούς έξω από το σχολείο του σε προάστιο της Ουάσινγκτον. Αγνωστο παραμένει εάν το περιστατικό συνδέεται με τον ασύλληπτο μέχρι στιγμής ελεύθερο σκοπευτή, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σκότωσε έξι άτομα εντός 24 ωρών, στην αμερικανική πρωτεύουσα.
Ο 13χρονος δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, λίγο μετά τις 8.00 (τοπική ώρα) έξω από το Γυμνάσιο Μπέντζαμιν Τάσκερ, όπως ανακοίνωσε ο Ρ.Κλαρκ, εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας του Πρινς Τζορτζ.
Ερωτηθείς εάν το περιστατικό έχει κάποια σχέση με τους πυροβολισμούς από ελεύθερο σκοπευτή που προσφάτως στοίχισαν τη ζωή σε έξι άτομα στην Ουάσινγκτον, ο ίδιος υπογράμμισε «ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς ακόμη για να επιβεβαίωσουμε αυτή την πιθανότητα, την οποία όμως δεν αποκλείουμε».
Στην περιοχή όπου τραματίστηκε ο μαθητής, έχουν μεταβεί αξιωματικοί των αστυνομικών Αρχών προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο η νέα επίθεση να αποδίδεται στον άγνωστο ένοπλο, για τη σύλληψη του οποίου η αστυνομία επιδίδεται σε ανθρωποκυνηγητό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο

