Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης οι τιμές καυσίμων σε 1.200 πρατήρια
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης www.ypan.gr θα βρίσκουν από σήμερα, Τρίτη, οι καταναλωτές τις τιμές των υγρών καυσίμων στα 1.200 πρατήρια της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ για κάθε δήμο θα υπάρχουν τα φθηνότερα τρία πρατήρια.
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης www.ypan.gr θα βρίσκουν από σήμερα, Τρίτη, οι καταναλωτές τις τιμές των υγρών καυσίμων στα 1.200 πρατήρια της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ για κάθε δήμο θα υπάρχουν τα φθηνότερα τρία πρατήρια στην αρχή της λίστας.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος, τονίζοντας ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενημέρωση των καταναλωτών, το μέτρο από τις αρχές του νέου χρόνου θα επεκταθεί στα πρατήρια όλης της χώρας.
Θα γίνεται τιμοληψία δύο φορές την εβδομάδα και θα ενημερώνεται ο κατάλογος στην ιστοσελίδα, ενώ θα πραγματοποιείται έλεγχος από μικτά κλιμάκια και για την ποιότητα των καυσίμων.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανέφερε ο υπουργός, θα στηθεί το σύστημα του Παρατηρητηρίου Τιμών όπου θα δημοσιεύονται οι τιμές 144 βιομηχανικών προϊόντων για να γνωρίζει τις διακυμάνσεις τους ο καταναλωτής.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ