Για τις συνθήκες κράτησής του στον Κορυδαλλό διαμαρτύρεται ο Αλ.Γιωτόπουλος
Παράπονα για τις συνθήκες κράτησής του εξέφρασε μέσω του συνηγόρου του, Γιάννη Ραχιώτη, ο φερόμενος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Αλ.Γιωτόπουλος. Όπως ανέφερε ο κ. Ραχιώτης, οι συνθήκες κράτησης στοχεύουν στην εξόντωση του πελάτη του.
Παράπονα για τις συνθήκες κράτησής του εξέφρασε μέσω του συνηγόρου του, Γιάννη Ραχιώτη, ο φερόμενος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Όπως ανέφερε ο κ. Ραχιώτης, οι συνθήκες κράτησης στοχεύουν στην εξόντωση του πελάτη του.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του Αλ.Γιωτόπουλου, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι λένε στον πελάτη του ότι ακόμα και αν μείνει μόνος του για ένα χρόνο, δεν θα κινδυνεύσει από ψυχική διαταραχή και ότι όσο δεν βλέπει «μυγάκια» στους τοίχους, είναι καλά. Επίσης, ο κ. Ραχιώτης ισχυρίστηκε ότι οι υπεύθυνοι της φυλακής αρνούνται να υπογράψουν έγγραφο, που θα επιτρέψει στον πελάτη του να κάνει μαθήματα δια αλληλογραφίας σε γαλλικό πανεπιστήμιο ειδικό για φυλακισμένους.
Όσον αφορά στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη του, ο Γ.Ραχιώτης είπε πως πλέον είναι δύσκολη, ενώ αναφέρθηκε και στις ώρες του φαγητού, που, όπως είπε, συμπίπτουν με τις ώρες του προαυλισμού. Σκοπός τους, είπε ο κ. Ραχιώτης, είναι να συντριβεί η προσωπικότητα των κρατουμένων για την υπόθεση της 17Ν.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων