Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ολυμπιακή πόλη το Περιστέρι – Θα φιλοξενήσει τους αγώνες πυγμαχίας
Σε Ολυμπιακή πόλη ανακηρύχθηκε επισήμως την Τετάρτη το Περιστέρι. Η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου, και ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοίνωσαν ότι ο τέταρτος σε μέγεθος δήμος της Ελλάδας θα φιλοξενήσει τους αγώνες της πυγμαχίας.
Σε Ολυμπιακή πόλη ανακηρύχθηκε επισήμως το βράδυ της Τετάρτης το Περιστέρι. Η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου, και ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοίνωσαν ότι ο τέταρτος σε μέγεθος δήμος της Ελλάδας θα φιλοξενήσει το άθλημα της πυγμαχίας, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη της ΔΟΕ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας θα κατασκευαστεί το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας σε έκταση του δήμου, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαζαράκη.
Στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, η Β.Παπανδρέου δήλωσε ευτυχής που το Περιστέρι, το οποίο -όπως είπε- είναι και η ιδιαίτερη εκλογική της περιφέρεια ανακηρύχθηκε Ολυμπιακή Πόλη, καθώς το γεγονός αυτό θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή, αλλά ευρύτερα στην Δυτική Αθήνα.
Επιπλέον, αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων που επίσης υλοποιούνται στην περιοχή, όπως η επέκταση του Μετρό. Ειδικότερα, παρατήρησε ότι ο σταθμός του Αγίου Αντωνίου θα είναι έτοιμος το 2004, και ο δεύτερος σταθμός το 2005.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισήμανε ότι «το Περιστέρι είχε δικαιώματα, και εμείς ανταποκριθήκαμε, δημιουργώντας το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο». Ο υπουργός Πολιτισμού υπογράμμισε το ρόλο των παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανακήρυξη του Περιστερίου σε Ολυμπιακή Πόλη και στην δημιουργία του πολυδύναμου κέντρου.
Σημειώνεται ότι εκτός από το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας, έχει ήδη αποφασισθεί να λειτουργήσουν στο Περιστέρι τρία Ολυμπιακά Προπονητήρια: το κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου», το Δημοτικό Γυμναστήριο, που χρησιμοποιείται ως έδρα του Ατρομήτου, και το Δημοτικό Κολυμβητήριο.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου