
Τιμήθηκε στην Κύπρο η μνήμη των Γ.Κρανιδιώτη και Σπ.Κυπριανού
Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γ.Κρανιδιώτη, στις 14 Σεπτεμβρίου 1999, τελέστηκε την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία. Στη Λεμεσό έγινε το μνημόσυνο του Σπ.Κυπριανού.
37
Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιάννου Κρανιδιώτη, στις 14 Σεπτεμβρίου 1999, τελέστηκε την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία.
Εκφωνώντας τον επιμνημόσυνο λόγο, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Χρίστος Στυλιανίδης, επισήμανε ότι με πλήρη επίγνωση της μεγάλης απουσίας και με συναίσθηση ότι πρέπει να φτάσουμε στο ευρωπαϊκό τέρμα, αυτή την ώρα της τελικής ευθείας, συζητείται παντού ότι «η παρουσία του Γιάννου Κρανιδιώτη θα ήταν μια βέλτιστη δυνητικά επιλογή».
Εξάλλου, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό τελέστηκε το εξάμηνο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρώτου Προέδρου του ΔΗΚΟ Σπύρου Κυπριανού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Στην Ουάσιγκτον η τροποποιημένη πρόταση του Ιράν – Στόχος, η μόνιμη παύση του πολέμου
- Η υγεία των εργαζομένων δεν είναι η μόνη που κινδυνεύει από την εργασιακή πίεση – Κινδυνεύει και η οικονομία
- Natura 2000: Εγκρίθηκε η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη
- Τεχνητή νοημοσύνη και εργασία: Το τέλος της καριέρας ή η αρχή μιας νέας εποχής;
- Από αγώνα στην Ελλάδα ξεκινά τη σεζόν του ανοιχτού στίβου ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»




