«Η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της» στο θέμα της τρομοκρατίας, λέει η ΝΔ
«Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση και οι διωκτικές αρχές κάνουν καλά τη δουλειά τους για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας» δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έπειτα από σχετική σύσκεψη στη Ρηγίλλης υπό τον κ. Καραμανλή.
Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή και με αντικείμενο τις εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπογράμμισε: «πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση και οι διωκτικές αρχές κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα απαντήσουνε σε όλα τα κενά που υπάρχουν και τα ερωτήματα που είναι αναπάντητα».
Πάντως, ο βουλευτής του κόμματος Βύρων Πολύδωρας διαφοροποιήθηκε από τη πολιτική χαμηλών τόνων που ακολουθεί η Ρηγίλλης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ANT1 ότι «κατακλύζεται από τη θανάσιμη υποψία ότι το παιχνίδι είναι στημένο» και διατυπώνοντας το ερώτημα εάν πρόκειται για συλλήψεις ή «αυτοσυνταξιοδοτήσεις».