Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
weather-icon 13o
Επισκεπτήριο για τους κατηγορούμενους της 17Ν στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Επισκεπτήριο για τους κατηγορούμενους της 17Ν στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Την ευκαιρία να συναντηθούν για δεύτερη φορά με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους είχαν την Τετάρτη οι έξι κατηγορουμένοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές πράξεις της 17 Νοέμβρη που κρατούνται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

37

Την ευκαιρία να συναντηθούν για δεύτερη φορά με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους είχαν την Τετάρτη οι έξι κατηγορουμένοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές πράξεις της 17 Νοέμβρη που κρατούνται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Τον φερόμενο ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, επισκέφθηκε η σύντροφός του Μαρί Τερέζ Πεϊνό, η οποία εκτός από τρόφιμα και ρουχισμό του παρέδωσε και όλες τις σημερινές εφημερίδες, ενώ όπως την διαβεβαίωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντός των ημερών θα επιτραπεί στους κρατουμένους και η κατοχή ραδιοφώνου και τηλεόρασης.

Όλοι οι κρατούμενοι θα μπορούν να μελετούν μόνο τις εφημερίδες της ημέρας και όχι προηγουμένων ημερών.

Επίσης, τον Παύλο Σερίφη επισκέφθηκε η σύζυγός του, τον δάσκαλο Κωνσταντίνο Τέλιο ο πατέρας του, ο αδελφός του και ο δικηγόρος του, στον οποίο μάλιστα απαγορεύθηκε η παράδοση στον πελάτη του εφημερίδων της περασμένης Κυριακής.

Όπως ο ίδιος τόνισε, ο Κ.Τέλιος είναι καλύτερα στην υγεία του, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει να μεταφερθεί μέχρι 10 Αυγούστου σε ειδικό κελί του νοσοκομείου φυλακών.

Επισκέψεις δέχθηκε από συγγενείς του και ο Σωτήρης Κονδύλης, ενώ εκτός από τον δικηγόρο του Κ.Τέλιου κανένας άλλος κρατούμενος δεν δέχθηκε τουλάχιστον μέχρι στιγμής επίσκεψη του συνηγόρου του.

Δικογραφία δεν παρέλαβε ακόμα κανένας κρατούμενος, ενώ η διεύθυνση των φυλακών εξετάζει το αίτημα να τοποθετηθούν καρτοτηλέφωνα έξω από τα κελιά τους. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν και να καταγράφουν τις συνομιλίες, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
Cookies