Τετράωρη στασή εργασίας από τους αυτοκινητιστές ταξί για το θάνατο συναδέλφου τους
Στάση εργασίας, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 πραγματοποιούν οι αυτοκινητιστές ταξί, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο συναδέλφου τους, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και απεβίωσε μετά την αφαίρεση των πινακίδων του αυτοκινήτου του για «υπερβολικό κόμιστρο».
Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 πραγματοποιεί το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο του συναδέλφου τους Ν. Μητροπάνου, ο οποίος υπέστη έμφραγμα έπειτα από την αφαίρεση των πινακίδων του αυτοκινήτου του.
Ο 61χρονος ιδιοκτήτης ταξί και πρώην πρόεδρος του Ραδιοταξί Κηφισιάς, πατέρας δύο παιδιών, πέθανε από έμφραγμα το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της εταιρείας του, αφού είχε προηγηθεί αφαίρεση των πινακίδων του αυτοκινήτου του από αστυνομικό της Τροχαίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για «υπερβολικό κόμιστρο».
Οι συνάδελφοί του αυτοκινητιστές πραγματοποιούν τη στάση εργασίας για να παραστούν στην κηδεία του, που γίνεται στις 17:30 το απόγευμα σε νεκροταφείο της Κηφισιάς.