Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αδιαπραγμάτευτη η ασφάλεια των εργαζομένων στο Ολυμπιακό Χωριό επισήμανε ο Ελ.Τζιόλας
Αδιαπραγμάτευτη χαρακτήρισε τη θέση της κυβέρνησης σε θέματα ασφάλειας των εργαζομένων στο εργοτάξιο του Ολυμπιακού Χωριού ο υφυπουργός Εργασίας, Ελ.Τζιόλας, με αφορμή τη συζήτηση ερώτησης στη Βουλή για τα εργατικά ατυχήματα στο συγκεκριμένο χώρο.
Αδιαπραγμάτευτη χαρακτήρισε τη θέση του υπουργείου Εργασίας σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων στο εργοτάξιο του Ολυμπιακού Χωριού ο υφυπουργός Εργασίας, Ελευθέριος Τζιόλας, με αφορμή την συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΚΚΕ, Δημητρίου Τσιόγκα, την Πέμπτη, αναφορικά με τους θανάτους και τα εργατικά ατυχήματα που σημειώθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση για εκχώρηση πριμ ύψους 5 εκατ. δρχ. κάθε ημέρα στους εργολάβους, προκειμένου να επισπεύσουν την εκτέλεση του έργου, με αποτέλεσμα τις παράνομες υπερωρίες, τις απολύσεις, την ελλιπή ασφαλιστική κάλυψη των εργαζόμενων, τις μη καταβολές μισθών και αποζημιώσεων και τα εργατικά ατυχήματα.
Ζήτησε, δε, από το υπουργείο Εργασίας να καταθέσει στοιχεία για τις ημέρες που παραμένουν ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι, και ιδιαίτερα να προσκομίσει τα ένσημα των Αλαφογιάννη, Πρίφτη και Μοσχόπουλου. Επίσης, ζήτησε να μάθει εάν έχει συλληφθεί κάποιος από τους εργολάβους, με αφορμή τους τέσσερις νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες.
Απο την πλευρά του, ο υφυπουργός Εργασίας παρατήρησε ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2002 διενεργήθηκαν 260 έλεγχοι, και επιβλήθηκαν 40 οικονομικές κυρώσεις και 27 διακοπές εργασιών. Ο κ. Τζιόλας αναφέρθηκε στα πρόσθετα μέτρα που έχουν ληφθεί, κάνοντας λόγο για εγκατάσταση εντός του Ολυμπιακού Χωριού κλιμακίου επιθεωρητών εργασίας σε μονιμη βάση, αποβολή των υποτρόπων εργολάβων και διακοπή εργασιών όπου παρατηρείται υποτροπή.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου