Τον Οκτώβριο υπογράφεται η σύμβαση για την πώληση του 10% των ΕΛΤΑ
Τον Οκτώβριο αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για την παραχώρηση του 10% των ΕΛΤΑ, του 50% της θυγατρικής (Ταχυμεταφορές ΑΕ) και του management στα Γαλλικά Ταχυδρομεία, όπως δήλωσε την Τρίτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μανώλης Δραϊνάκης.
27
Τον Οκτώβριο αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για την παραχώρηση του 10% των ΕΛΤΑ, του 50% της θυγατρικής (Ταχυμεταφορές ΑΕ) και του management στα Γαλλικά Ταχυδρομεία, όπως δήλωσε την Τρίτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μανώλης Δραϊνάκης.
Μιλώντας στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, η οποία ενέκρινε το διορισμό του με οκτώ θετικές ψήφους βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Δραϊνάκης είπε επίσης ότι εντός του Αυγούστου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και το Σεπτέμβριο να ληφθούν οι αντίστοιχες αποφάσεις από τα Γαλλικά Ταχυδρομεία και τα ΕΛΤΑ.
Ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ επισήμανε ότι έχει βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών εσωτερικού κατά 50% και ότι έχει καλυφθεί ο στόχος των τριών ημερών για το εξωτερικό. Ακόμα ανέφερε ότι δημοσιεύτηκε προκήρυξη για πρόσληψη διανομέων για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και τόνισε ότι τα ΕΛΤΑ έχουν τα φθηνότερα τέλη στην ΕΕ μαζί με την Πορτογαλία.
Όσον αφορά τη χορηγία ύψους 4 δισ. δραχμές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, διευκρίνισε ότι τα δύο δισ. αφορούν σε ταχυδρομικές υπηρεσίες και τα υπόλοιπα δύο στο φιλοτελισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Χαϊδάρι: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για τη 13χρονη μαθήτρια – Τι έδειξε η αξονική τομογραφία
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Παγκόσμιος κίνδυνος πείνας από το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ – Η απειλή μιας νέας επισιτιστικής κρίσης
- «MAGA Εκκλησία» – Ο Τραμπ, ο Πάπας και το δόγμα του «δίκαιου πολέμου»
- Η ιστορία του Yellow Book – Το περιοδικό του 19ου αιώνα που ανέδειξε τις γυναίκες συγγραφείς
- Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]
- Σίγουρος ο Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα πάρει το πρωτάθλημα»
- Ζαφείρης Μελάς: «Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο μπούλινγκ λόγω καταγωγής»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)
















![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442