Δύο άνδρες συνελήφθησαν εκτός Αττικής για διασύνδεσή τους με τη 17 Νοέμβρη
Στη σύλληψη δύο ανδρών προέβη αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η αντιτρομοκρατική υπηρεσία· οι συλληφθέντες βρίσκονται καθ οδόν προς την Αθήνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που τους συνδέουν με την 17 Νοέμβρη.
51
Στη σύλληψη δύο ανδρών προέβη αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η αντιτρομοκρατική υπηρεσία· οι συλληφθέντες βρίσκονται καθ οδόν προς την Αθήνα και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σημαντικά και αδιάσειστα στοιχεία που τους συνδέουν με τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη. Οι δύο συλληφθέντες πιθανότατα ονομάζονται Ηρακλής Κωσταρής, ετών 36, κάτοικος Γαλατσίου και Καρατσώλης -το μικρό του όνομα παραμένει άγνωστο.
Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες γύρω από τον τρόπο μεταφοράς τους -σύμφωνα με ορισμένες αναφορές οδηγούνται στην Αθήνα με στρατιωτικό ελικόπτερο συνοδεία αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων, ενώ σύμφωνα με άλλες μεταφέρονται προς τη ΓΑΔΑ οδικώς.
Σύμφωνα, πάλι, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ενδέχεται να έχουν συλληφθεί σε κάποια περιοχή της Ηπείρου -ο ένας εκ των δύο φέρεται να κατάγεται από χωριό της Θεσπρωτίας. Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο εάν οι δύο άνδρες ανήκουν στον επιχειρησιακό τομέα της οργάνωσης όπως τα αδέλφια Ξηρού, και ο Βασίλης Τζωρτζάτος. Η ηλικία αμφότερων φέρεται να κυμαίνεται μεταξύ των 37 και των 38 ετών.
Από το πρωί του Σαββάτου αναμενόταν ότι θα υπάρξουν νέες συλλήψεις μελών της 17 Νοέμβρη το αμέσως επόμενο διάστημα· πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις ακόμη επικείμενες συλλήψεις. Έως το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της επιχείρησης για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες της οργάνωσης αναμένεται να προσαχθούν στην Αντιτρομοκρατική μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας· παράλληλα, φέρεται να εντείνεται η προσπάθεια της αστυνομίας για τον εντοπισμό της ξανθιάς γυναίκας που μετείχε στην πρώτη επίθεση της οργάνωσης το 1975.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442