
Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου ξεκινά η λειτουργία του νοσοκομείου Χαϊδαρίου
Αθήνα: Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα αρχίσει η σταδιακή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αθήνας "Αττικόν" (Χαϊδαρίου). Σε πρώτη φάση θα λειτουργούν υπηρεσίες εξωτερικών ιατρείων, των εργαστηρίων και του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι).
Αθήνα: Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα αρχίσει η σταδιακή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αθήνας “Αττικόν” (Χαϊδαρίου). Σε πρώτη φάση θα λειτουργούν υπηρεσίες εξωτερικών ιατρείων, των εργαστηρίων και του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι).
Επισκέψεις θα πραγματοποιούνται έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού καθημερινά 8 π.μ.-11 π.μ. (010 5831100).
Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Ν.Πολύζο, στο άμεσο μέλλον και με την παράδοση ολόκληρου του νοσοκομείου από τη ΔΕΠΑΝOΜ-INSO, θα αρχίσουν να λειτουργούν κλινικές και άλλα τμήματα.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Καταδίωξη στο Αντίρριο: Οδηγός εμβόλισε περιπολικό, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε
- Βερολίνο: Αυτός είναι ο ισλαμιστής που σκόρπισε τον τρόμο στο Pride – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του
- Καφές: Οι χώρες που καταναλώνουν τον περισσότερο και οι θεριακλήδες κάτοικοι
- «Ο θάνατος του Ίβαν Ίλιτς»: Από Οκτώβριο ξανά στο θέατρο Αλκμήνη
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- Ανανάς: Το τροπικό superfood του καλοκαιριού