Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Νέα «γενιά» θερινών κινηματογράφων από τη Village

Village Cool! Η Village είναι η εταιρεία που έφερε πρώτη στην Ελλάδα τους κινηματογράφους multiplex. Παρά τις όποιες ανησυχίες, διαφόρων ειδικών και μη, ότι με την συνεχή λειτουργία των χειμερινών αιθουσών, οι θερινοί θα κλείσουν, τα γεγονότα τις διαψεύδουν. Η Village μπαίνει δυναμικά στο χώρο των θερινών κινηματογράφων δημιουργώντας μια νέα «γενιά» θερινών σινεμά: Τα […]


Village Cool!

Η Village είναι η εταιρεία που έφερε πρώτη στην Ελλάδα τους κινηματογράφους multiplex. Παρά τις όποιες ανησυχίες, διαφόρων ειδικών και μη, ότι με την συνεχή λειτουργία των χειμερινών αιθουσών, οι θερινοί θα κλείσουν, τα γεγονότα τις διαψεύδουν. Η Village μπαίνει δυναμικά στο χώρο των θερινών κινηματογράφων δημιουργώντας μια νέα «γενιά» θερινών σινεμά: Τα Village Cool.



Αίγλη Village Cool



Συνδυάζοντας τη ξεχωριστή αίσθηση των παραδοσιακών θερινών κινηματογράφων, με τα υψηλά standards ήχου, εικόνας, άνεσης και εξυπηρέτησης, η Village δημιούργησε δύο νέα «στέκια» για το φετινό καλοκαίρι.


Το Village Cool στην Αίγλη Ζαππείου και στο Village Park στου Ρέντη.


Η διάσημη Αίγλη στη μέση του κήπου του Ζαππείου, που αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα από τα αγαπημένα σημεία συνάντησης των πολιτών αυτής της πόλης, έγινε Village Cool.




Village Cool στου Ρέντη


Στον θερινό του Ρέντη από την άλλη, πάνω από τον χειμερινό πολυκινηματογράφο απολαύστε σε πρώτη προβολή τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες του καλοκαιριού και χαλαρώστε στις πολυθρόνες relax, ή (στις ειδικές πολυθρόνες για… ζευγαράκια) relax-love seats που σας περιμένουν. Χρησιμοποιήστε το τραπεζάκι που υπάρχει ανά δύο καθίσματα για να ακουμπήστε το αναψυκτικό ή το snack που προτιμάτε και χαρείτε, τη μαγεία της ελληνικής, καλοκαιρινής νύχτας.

EUROPLEX CINEMAS

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024