Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Θετικά κρίνουν οι πολίτες τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση της «17Ν»
Θετικά αποτιμούν οι πολίτες την αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την εξάρθρωση της «17Ν», σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής. Ωστόσο, εκφράζεται η άποψη ότι δεν θα συλληφθεί ο εγκέφαλος της οργάνωσης.
Θετικά αποτιμούν οι πολίτες την αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την εξάρθρωση της «17Ν», σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής. Ωστόσο, εκφράζεται η άποψη ότι δεν θα συλληφθεί ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 57% των Ελλήνων κρίνει αποτελεσματική την Ελληνική Αστυνομία και θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή του αρμόδιου υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (54%).
Ωστόσο, το 55% των ερωτηθέντων δεν πιστεύει ότι θα συλληφθεί τελικά ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής οργάνωσης, ενώ το 55% εκφράζει την άποψη ότι στο μέλλον θα υπάρξει και νέο χτύπημα.
Παράλληλα, το 87% των Ελλήνων θεωρεί βέβαιο ότι η επιτυχία των Αρχών θα βελτιώσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, κάτι που για το 58% είναι απαραίτητο για την ασφαλή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Επίσης, το 38% εκτιμά ότι οι πρόσφατες εξελίξεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της κυβέρνησης και θα ανατρέψουν την εικόνα που δίνουν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις.
Τέλος, σημαντικούς παράγοντες για το γεγονός ότι εδώ και 27 χρόνια δεν είχε γίνει καμία σύλληψη θεωρούν την ανικανότητα της αστυνομίας (15%), το «αλάνθαστο» της οργάνωσης (11%) και την εμπλοκή δημόσιων προσώπων (10%).
Η έρευνα έγινε από την εταιρεία Global Link σε δείγμα 400 ατόμων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, μετά την έφοδο στη γιάφκα της οδού Πάτμου, τα Πατήσια.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου