Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στη Σοφοκλέους την Παρασκευή
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο ΧΑΑ στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς οι επενδυτές, παρά το θετικό κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, παραμένουν συγκρατημένοι για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της αγοράς.
27
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο ΧΑΑ στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς οι επενδυτές, παρά το θετικό κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, παραμένουν συγκρατημένοι για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης είναι ουσιαστικά αμετάβλητος (+0,01%) στις 2.193,80 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 32 εκατ. ευρώ.
Λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών η αγορά ξεπέρασε τις 2.220 μονάδες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραμείνει πάνω από αυτό το επίπεδο, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα περιορισμένο.
Ο FTSE/ASE 20 ενισχύεται κατά 0,08% στις 1.140,81 μονάδες, ο FTSE/ASE Mid 40 σημειώνει απώλειες 0,02% και ο FTSE/ASE Small Cap 80 καταγράφει απώλειες 0,28%.
Οι περισσότεροι επιμέρους κλαδικοί δείκτες είναι σε αρνητικό έδαφος. Τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι εταιρείες Τροφίμων και Ποτών (-1,08%) και τα υψηλότερα κέρδη οι εταιρείες Λιανικού Εμπορίου (+0,94%).
Τον υψηλότερο τζίρο συναλλαγών καταγράφουν οι μετοχές του ΟΤΕ (αμετάβλητες στα 16,14 ευρώ), της Despec (+1,85% στα 3,30 ευρώ) και της Coca-Cola HBC (-0,35% στα 16,96 ευρώ).
Από το σύνολο των μετοχών που διακινούνται, 113 ενισχύονται, 159 υποχωρούν και 104 παραμένουν αμετάβλητες.
Τελευταία ενημέρωση: 14.45
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442