
Τρίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ
Αθήνα: Τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη, από τις εννέα το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ με αφορμή την πτώση του ελικοπτέρου στην Ανάφη κατά τη διάρκεια αεροδιακομιδής ασθενούς.
Αθήνα: Τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη, από τις εννέα το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ με αφορμή την πτώση του ελικοπτέρου στην Ανάφη κατά τη διάρκεια αεροδιακομιδής ασθενούς.
Το σωματείο των εργαζομένων με γενική συνέλευση που θα γίνει στο χώρο του αμφιθεάτρου του ΕΚΑΒ πρόκειται να καθορίσει την περαιτέρω στάση του ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα για αναβαθμισμένη προνοσοκομειακή φροντίδα. Συγκεκριμένα, το προσωπικό ζητά από το υπουργείο Υγείας το διπλασιασμό των μάχιμων ασθενοφόρων ανά βάρδια στο λεκανοπέδιο της Αττικής, σύμφωνα με τις πληθυσμιακές και κυκλοφοριακές ανάγκες του νομού. Ακόμη ζητά την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης για την υποχρέωση των νοσοκομείων να οργανώσουν υπηρεσία υποδοχής έκτακτων περιστατικών και τα διακομιζόμενα από το ΕΚΑΒ περιστατικά να παραλαμβάνονται άμεσα και χωρίς καθυστέρηση από το προσωπικό εφημερίας του νοσοκομείου.
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΚΑΒ ζητά την κατανόηση των πολιτών και τη συμπαράσταση της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ για την ικανοποίηση των αιτημάτων του.
health.in.gr
- Φουρνιέ για το halftime show του τελικού του Μουντιάλ: «Ήταν πραγματικά ενοχλητικό»
- Θολό το γεωπολιτικό σκηνικό των αγορών και των οικονομιών
- Ακόμη ένας νεκρός Αμερικανός στρατιώτης στη Μέση Ανατολή – Σκοτώθηκε στο Ιράκ
- Δεύτερη φορά στην Ιστορία: Η Αργεντινή έμεινε χωρίς τελική στο πρώτο ημίχρονο
- Μουντιάλ: Ρονάλντο και Ροναλντίνιο έφεραν οδηγώντας τη Μαντόνα στον αγωνιστικό χώρο στο halftime show (vid)
- Η Gen Z τελικά πίνει – Απλώς άργησε να… φτάσει στο μπαρ
