
Εντατικοί έλεγχοι από την εφορία στις εταιρείες που δεν υπέβαλαν δηλώσεις συνάφειας
Εντολές προς τους προϊσταμένους των εφοριών Αττικής να ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι στις επιχειρήσεις που δεν ανταποκρίθηκαν στη ρύθμιση για τις υποθέσεις της τριετίας 1999-2001, με βάση τη συνάφεια, έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Φωτιάδης.
27
Εντολές προς τους προϊσταμένους των εφοριών Αττικής να ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι στις επιχειρήσεις που δεν ανταποκρίθηκαν στη ρύθμιση για το κλείσιμο των υποθέσεων τους, της τριετίας 1999-2001, με βάση τη συνάφεια, έδωσε την Τετάρτη ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Φωτιάδης.
Ο υφυπουργός σε συνάντηση που είχε μαζί τους ζήτησε να εκδοθούν το ταχύτερο δυνατό από κάθε εφορία φύλλα ελέγχου των μεγαλύτερων απο τις επιχειρήσεις αυτές.
Σημειώνεται ότι ήδη οι εφορίες έχουν καταρτίσει καταλόγους με τις επιχειρήσεις που, ενώ είχαν ανέλεγκτες υποθέσεις ΦΠΑ την τριετία 1999-2001, δεν υπέβαλαν δήλωση για την υπαγωγή τους στη ρύθμιση για την περαίωση με ευνοϊκό τρόπο των υποθέσεών τους.
Ο κ. Φωτιάδης ζήτησε επίσης την κατάλληλη προετοιμασία των ΔΟΥ για την παραλαβή των δηλώσεων των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών για τη ρύθμιση των ανέλεγκτων υποθέσεων της εξαετίας 1993-1998.
Σημειώνεται ότι οι προθεσμίες για την υποβολή των δηλώσεων αυτών θα αρχίσουν να λήγουν από τις 26 Ιουνίου ανάλογα με τον ΑΦΜ του υπόχρεου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων είναι η 19η Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Ουκρανία: Κύμα διαδηλώσεων για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
