«Ο Κ.Σημίτης συνώνυμος με συνθήκες πολιτικής αστάθειας» δηλώνει ο αρχηγός της ΝΔ
Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Κώστα Σημίτη εξαπέλυσε το Σάββατο ο Κ.Καραμανλής από τη Ζάκυνθο, κάνονοντας λόγο για «μία κυβέρνηση που βρίσκεται σε νευρική κρίση και έναν πρωθυπουργό τόσο αδύναμο που είναι συνώνυμος με συνθήκες πολιτικής αστάθειας».
51
Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Κώστα Σημίτη εξαπέλυσε το Σάββατο ο Κ.Καραμανλής από τη Ζάκυνθο, κάνονοντας λόγο για «μία κυβέρνηση που βρίσκεται σε νευρική κρίση και έναν πρωθυπουργό τόσο αδύναμο που είναι συνώνυμος με συνθήκες πολιτικής αστάθειας».
Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού κατά την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Καραμανλής διεμήνυσε πως «η Νέα Δημοκρατία δεν θα λογοδοτήσει για μία ακόμη επίθεση του Κ.Σημίτη με οξείες εκφράσεις και βαριά λόγια εναντίον της, διότι έχει κατανόηση για ανθρώπους που είναι πανικόβλητοι και φοβισμένοι».
Κατά την ομιλία του στο Επιμελητήριο Ζακύνθου, ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε πως «ένας πρωθυπουργός δεν επιτρέπεται να πέφτει τόσο χαμηλά· ένας πρωθυπουργός τόσο αδύναμος είναι συνώνυμος με συνθήκες πολιτικής αστάθειας».
Αναφερόμενος στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση, κατήγγειλε πως «η κυβέρνηση παρουσιάζει έλλειμμα σχεδιασμού και περίσσευμα προχειρότητας, έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και περίσσευμα ανευθυνότητας· και το συμπέρασμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πρωθυπουργό που ούτε πέρισυ ήταν τόσο κοινωνικά ανάλγητος ούτε βέβαια φέτος κοινωνικά ευαίσθητος. Έχουμε να κάνουμε με ένα αδύναμο και φοβισμένο πρωθυπουργό».
Κατά τον Κώστα Καραμανλή «τα στελέχη της κυβέρνησης δεν μπορούν να αφοσιωθούν στην παραγωγή έργου. Αναλώνονται σε ενδοκομματικές διαμάχες και δελφινομαχίες, ενώ ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να συντονίσει το κυβερνητικό έργο και αποδεικνύεται ανήμπορος μπροστά στα προβλήματα που συσσώρευσε η συντηρητική διαχείριση».
Και αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση Αϊβατζίδη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως «ενώ διαπιστώνεται τεράστιο ζήτημα στην ανεπάρκεια του κράτους να βοηθήσει τα νέα παιδιά να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά, η κυβέρνηση αποφασίζει να κλείσει δρόμους…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μικ Τζάγκερ έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο το 1976, σύμφωνα με τη νέα βιογραφία των Rolling Stones
- Χανιά: Η στιγμή που οδηγός ΙΧ χάνει τον έλεγχο και «καρφώνεται» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- «Εδώ βρίσκεται ο λόγος που έκανα ότι έκανα» – Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησε ο 89χρονος που τραυμάτισε 5 άτομα
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Αμπελώνα από τον Δήμο Πύργου
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442