
Και με την κατηγορία του εμπρησμού βρίσκεται αντιμέτωπος ο Δ.Αϊβατζίδης
Την κατηγορία του εμπρησμού αντιμετωπίζει επίσης ο Δ.Αϊβατζίδης, ο οποίος λίγες ημέρες πριν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από την πρωθυπουργική κατοικία φέρεται να είχε τοποθετήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ.
28
Την κατηγορία του εμπρησμού θα αντιμετωπίσει επίσης ο Δημήτρης Αϊβατζίδης, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από την πρωθυπουργική κατοικία.
Η Ασφάλεια διαπίστωσε, μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρέθηκαν στα υπολείμματα αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που εξερράγη στις 3 Ιουνίου, ότι είναι συναυτουργός σε εμπρηστική επίθεση έξω από τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στην οδό Αβέρωφ 21.
Ο Δ.Αϊβατζίδης μαζί με άλλα δύο άτομα -ένα εκ των οποίων διαφεύγει της σύλληψης- είχαν τοποθετήσει μηχανισμό αποτελούμενο από 16 γκαζάκια σε σταθμευμένο ΙΧ έξω από τον ΟΚΑΝΑ. Από την έκρηξη το αυτοκίνητο είχε υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στην Οινόη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σηκώθηκαν 10 εναέρια
- Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
- Ρώσoι φαρσέρ για Ντόκο: «Όπλα» μας ένα email και λίγο μακιγιάζ – «Λυπάμαι για τις διαδικασίες εθνικής ασφάλειας της χώρας σας»
- Καστελόριζο: «Όσα λένε για μένα είναι ψέματα» – Τι λέει ο γιατρός που συνελήφθη
- Μπορείς να ονειρεύεσαι ενώ είσαι ξύπνιος; – Δυσδιάκριτο το όριο ανάμεσα στην εγρήγορση και τον ύπνο
- Συνταξιούχοι με δουλειά: Πού στην Ευρώπη είναι περισσότεροι – Γιατί στην Ελλάδα είναι χαμηλό το ποσοστό;



