37

Την αναστολή της λειτουργίας του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών ο πρόεδρός του και δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες τα όργανα του κόμματος εξουσιοδότησαν τον κ. Αβραμόπουλο να προχωρήσει σε όλες τις ενδεδειγμένες κινήσεις.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οικονομικοί, καθώς το ΚΕΠ αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα χρηματοδότησης της δράσης του.

Το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών θα συνεχίσει την δράση του, όπως επισήμανε, όχι ως κόμμα, αλλά ως μία ομάδα πολιτικού προβληματισμού.

Με την απόφαση αυτή του δημάρχου Αθηναίων ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη ΝΔ.

Σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβολευτικούς συντάκτες, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανέφερε ότι η απόφαση του κ. Αβραμόπουλου ήταν αναμενόμενη και πως τώρα η θέση του έιναι στη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αβραμόπουλος το πρωί συναντήθηκε με τον κ. Μητσοτάκη για μισή ώρα και δεν αποκλείεται να τον ενημέρωσε για την απόφασή του.

Δήλωση Ρουσόπουλου

«Είναι μια εξέλιξη που δεν μας εκπλήσσει. Ο ίδιος θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του στην πολιτική σκηνή. Η Νέα Δημοκρατία θα αξιολογήσει και θα συνεκτιμήσει την όλη υπόθεση σε βάθος χρόνου» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση Αβραμόπουλου για αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΠ.

Τελευταία ενημέρωση 22:10

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr