H μεταρρύθμιση στην υγεία θα προχωρήσει, δεσμεύεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
H μεταρρύθμιση στο χώρο της υγείας θα προχωρήσει, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ.Πρωτόπαπας και απέδωσε σε παρεξήγηση τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το περιεχόμενο της συνομιλίας του πρωθυπουργού με τον Αλέκο Παπαδόπουλο.
H μεταρρύθμιση στο χώρο της υγείας θα προχωρήσει και o νέος υπουργός Υγείας Κώστας Στεφανής «είναι ένας άνθρωπος κύρους, πανεπιστημιακός, πολιτικός με ενεργή παρουσία στις εξελίξεις, που κλήθηκε από τον πρωθυπουργό να στρατευθεί για την προώθηση της πολιτικής μας στο χώρο της υγείας», δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας.
Όσον αφορά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το περιεχόμενο της συνομιλίας του πρωθυπουργού με τον απερχόμενο υπουργό Υγείας Αλέκο Παπαδόπουλο, ο κ. Πρωτόπαπας αρνήθηκε να υπεισέλθει στο θέμα λέγοντας ότι δεν προτίθεται να αντιδικήσει με στελέχη της κυβέρνησης.
«Έγινε κάποια παρεξήγηση και δεν θα επανέλθω επί του θέματος» ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν υπήρξε πρόθεση από καμία πλευρά να οξυνθεί η κατάσταση.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων