Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
«Ολέθριες οι συνέπειες για τα κράτη-σπόνσορες της τρομοκρατίας» δηλώνει ο Ράμσφελντ

«Ολέθριες οι συνέπειες για τα κράτη-σπόνσορες της τρομοκρατίας» δηλώνει ο Ράμσφελντ

Ο πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία δεν θα έχει τέλος έως ότου τα κράτη που την υποθάλπτουν συνειδητοποιήσουν πως οι πράξεις τους θα έχουν ολέθριες συνέπειες, διεμήνυσε εκ νέου την Κυριακή ο Ντ.Ράμσφελντ από βάση Αμερικανών στρατιωτών στο Κουβέιτ.

51

Ο πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία δεν θα έχει τέλος έως ότου τα κράτη που την υποθάλπτουν συνειδητοποιήσουν πως οι πράξεις τους θα έχουν ολέθριες συνέπειες, διεμήνυσε εκ νέου την Κυριακή ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, επισκεπτόμενος αμερικανική στρατιωτική βάση στο Κουβέιτ.

«Ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας ξεκίνησε στο Αφγανιστάν, αλλά δεν θα τελειώσει εκεί· δεν θα λήξει μέχρι τα ξεριζωθούν όλα τα τρομοκρατικά δίκτυα, μέχρι τα κράτη που σπονσοράρουν την τρομοκρατία αναγκαστούν να καταλάβουν πως θα έλθουν αντιμέτωπα με καταστροφικές συνέπειες» προειδοποίησε ο Ντ.Ράμσφελντ.

Απευθυνόμενος στους Αμερικανούς στρατιώτες που στρατοπεδεύουν στο Κουβέιτ, ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ επανέλαβε πως «τα κράτη τρομοκρατών διαθέτουν όπλα μαζικής καταστροφής και στενούς δεσμούς με παγκόσμια τρομοκρατικά δίκτυα» και υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συμπεράνουμε πως σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, δίκτυα όπως η Αλ Κάιντα θα έχουν πρόσβαση σε όπλα μαζικής καταστροφής».

Όπως μεταδίδει το Reuters, η εκστρατεία της Ουάσινγκτον ενάντια στην τρομοκρατία θα αποτελέσει το αντικείμενο των επαφών που θα έχει ο Ράμσφελντ με αξιωματούχους στο Κουβέιτ, το Μπαχραίν και το Κατάρ, με τους οποίους θα έλθει ενώπιος ενωπίω προτού επισκεφθεί την Ινδία και το Πακιστάν -στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των ΗΠΑ για αποκλιμάκωση της επικίνδυνης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη Νότια Ασία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies