Τραγικό τέλος για τον οπλοφόρο που εισέβαλε στα γραφεία του CBS στο Λος Αντζελες
Με μια σφαίρα στην κοιλιακή χώρα έβαλε τέλος στη ζωή του ο οπλοφόρος που εισέβαλε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην έδρα του CBS στο Λος Αντζελες. Ο άγνωστος έφτασε μέχρι το στούντιο, όπου γινόταν η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων.
Με μια σφαίρα στην κοιλιακή χώρα έβαλε τέλος στη ζωή του ο οπλοφόρος που εισέβαλε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην έδρα του τηλεοπτικού δικτύου CBS στο Λος Αντζελες. Ο άγνωστος έφτασε μέχρι το στούντιο, όπου γινόταν η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων.
Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, o οπλοφόρος μπήκε στο κτίριο από την υπηρεσία διανομής της αλληλογραφίας λέγοντας ότι χρειαζόταν βοήθεια. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο του προς τους άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας και εισήλθε στα στούντιο όπου γινόταν η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων.
Το κτίριο εκκενώθηκε αμέσως, ενώ άνδρες της αστυνομίας του Λος Αντζελες προσπάθησαν επί ώρες να διαπραγματευτούν μαζί του. Τελικά, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά η ταυτότητα και τα κίνητρα του δράστη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.