Θα απαντήσουμε σκληρά σε οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση, προειδοποιεί ο Τσένι
«Γρήγορη και καταστροφική» θα είναι η απάντηση των ΗΠΑ σε νέα τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε την Παρασκευή ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Ντικ Τσένι. Ο ίδιος εκτιμά ότι ένα νέο χτύπημα είναι θέμα χρόνου.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι, επανέλαβε την Παρασκευή ότι δεν έχει καμιά αμφιβολία πως τρομοκράτες επιθυμούν να προχωρήσουν σε ένα νέο χτύπημα κατά των ΗΠΑ, αλλά προειδοποίησε ότι η απάντηση από τη χώρα του θα είναι «γρήγορη και καταστροφική».
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιθυμούν να χτυπήσουν εκ νέου και για το λόγο αυτό σίγουρα θα προσπαθούν να αποκτήσουν όπλα πιό φονικά» δήλωσε σε ομιλία του στην Ναυτική Ακαδημία στην Ανάπολις.
«Αυτό σημαίνει ότι οι ένοπλες δυνάμεις μας πρέπει να διαθέτουν όλα τα αναγκαία μέσα για να απαντήσουν σε κάθε πιθανή απειλή εναντίον μας» προσέθεσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος επισημαίνοντας παράλληλα: «Αυτό σημαίνει ακόμα πως κάθε εχθρός μας που συνωμοτεί για να προκαλέσει ζημιά στην Αμερική ή στους φίλους μας θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα λάβει μία απάντηση γρήγορη και καταστροφική».
«Όταν παραδίδονται στους τρομοκράτες όπλα μαζικής καταστροφής, οι χώρες μας και όλος ο πολιτισμένος κόσμος εκτίθενται στα πιο φρικιαστικά πράγματα, κάτι που εμείς δεν θα το επιτρέψουμε» τόνισε ο Τσένι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.