Βουλευτικές αλλά και προεδρικές εκλογές στις αρχές του 2003 ανακοίνωσε ο Αραφάτ
«Το χειμώνα θα διεξαχθούν εκλογές για τη Βουλή αλλά και προεδρικές εκλογές», δήλωσε την Πέμπτη ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιασέρ Αραφάτ, προσθέτωντας ότι οι δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν προς το τέλος του 2002.
«Το χειμώνα θα διεξαχθούν εκλογές για τη Βουλή αλλά και προεδρικές εκλογές», δήλωσε την Πέμπτη, σε συνέντευξή του στο Reuters ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιασέρ Αραφάτ, προσθέτωντας ότι οι δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν προς το τέλος του 2002.
Σε ερώτηση του ειδησεογραφικού πρακτορείου εάν η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα εξαρτηθεί από την αποχώρηση των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων, ο Αραφάτ απάντησε: «Όχι, αλλά ελπίζω να έχουν αποχωρήσει ώστε οι εκλογές στην Παλαιστίνη να διεξαχθούν ελεύθερα».
Την περασμένη εβδομάδα ο Παλαιστίνιος ηγέτης είχε υποσχεθεί τη διεξαγωγή εκλογών το συντομότερο δυνατό, αλλά είχε θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τα παλαιστινιακά εδάφη.
Η παλαιστινιακή εκλογική επιτροπή είχε συνεδριάσει -σε θυελλώδες κλίμα- την περασμένη Δευτέρα χωρίς όμως να λάβει τελικές αποφάσεις για το χρονοδιάγραμμα των εκλογών.
Το παλαιστινιακό Κοινοβούλιο είχε ζητήσει νωρίτερα το σχηματισμό νέου υπουργικού συμβουλίου σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών. Παράλληλα, το Ισραήλ έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών την αναδιοργάνωση της Παλαιστινιακής Αρχής.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.