Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τουλάχιστον πέντε νεκροί από βομβιστική επίθεση σε λαϊκή αγορά της Αλγερίας
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου έντεκα τραυματίστηκαν την Τρίτη από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στη λαϊκή αγορά της πόλης Ταζμάλτ της Αλγρίας, στην περιοχή Μικρή Καμπυλία, που κατοικείται κυρίως από Βέρβερους.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου έντεκα τραυματίστηκαν την Τρίτη από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά του Ταζμάλτ, στην περιοχή Μπετζάγια (Μικρή Καμπυλία), σε απόσταση 260 χιλιομέτρων ανατολικά της αλγερινής πρωτεύουσας.
Οι κάτοικοι της περιοχής, Βέρβεροι στην πλειονότητά τους, δεν ήσαν σε θέση να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη, εξέφρασαν πάντως φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
Είναι η πρώτη τυφλή επίθεση εναντίον πολιτών στην περιοχή αυτή, από την έναρξη των βίαιων επεισοδίων που σημειώνονται εκεί από το 1992.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, κανένας ή καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την επίθεση, ωστόσο οι υποψίες στρέφονται εναντίον των ισλαμιστών ανταρτών.
Πάντως, στην υποβαθμισμένη αυτή περιοχή δρουν και Βέρβεροι ακτιβιστές που ζητούν αυτονομία και περισσότερα κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!