Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ολυμπιακή «εκεχειρία» μεταξύ των κομμάτων ζητά η Γιάννα Αγγελοπούλου
Έκκληση για μία «εθνική συμφωνία των κομμάτων», για ένα «μορατόριουμ», ώστε οι πολιτικές εξελίξεις να μη διασαλεύουν την ομαλή πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απευθύνει μέσω της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Έκκληση για μία «εθνική συμφωνία των κομμάτων», για ένα «μορατόριουμ», ώστε οι πολιτικές εξελίξεις να μη διασαλεύουν την ομαλή πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απευθύνει μέσω της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας η πρόεδρος της «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου.
Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της οργανωτικής επιτροπής και δύο εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη «επιθεώρηση» της ΔΟΕ στην Αθήνα, δηλώνει πως θα υπερασπιστεί το «εθνικό σχέδιο», αποφασισμένη ακόμη και να συγκρουστεί με πρόσωπα, νοοτροπίες και καταστάσεις που δεν συνάδουν με την εθνική υπόθεση.
Η κ. Αγγελοπούλου παραδέχεται χωρίς περιστροφές πως δέχτηκε εισηγήσεις και προτάσεις για να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας, ποτέ όμως η ίδια δεν σκέφτηκε μία τέτοια προοπτική.
Αποκαλύπτει ακόμη ότι σε αυτά τα δύο χρόνια τής πέρασε από το μυαλό να παραιτηθεί, όταν η προετοιμασία της διοργάνωσης εμφανιζόταν τελματωμένη.
Η ίδια τονίζει πως ο εθελοντισμός δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο συνδιαλλαγής. «Αν αντιληφθώ τέτοια διάθεση, είμαι υποχρεωμένη όχι απλώς να την καυτηριάσω, αλλά να τη σταματήσω» προειδοποιεί.
Τέλος, εμφανίζεται ικανοποιημένη από την πρόοδο της Αθήνας, χωρίς να αποκρύπτει ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι οριακά και πως ακόμη υπάρχουν κίνδυνοι: «Ο κ. Οσβαλντ είναι υποχρεωμένος να αγωνιά», λέει. «Είναι λυπηρό όμως να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να έχουμε κάποιον να μας υποδεικνύει πώς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου