Δευτέρα 06 Ιουλίου 2026
weather-icon 24o
Η ΝΔ στηρίζει τη διεύρυνση δήλωσε ο Καραμανλής μετά τη συνάντηση με τον Φερχόιγκεν

Η ΝΔ στηρίζει τη διεύρυνση δήλωσε ο Καραμανλής μετά τη συνάντηση με τον Φερχόιγκεν

Η ΝΔ στηρίζει την διαδικασία της διεύρυνσης, δήλωσε ο Κ.Καραμανλής μετά τη συνάντησή του με τον κοινοτικό επίτροπο Γκίντερ Φερχόιγκεν, σημειώνοντας ωστόσο ότι πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

35

Με τον κοινοτικό επίτροπο Γκίντερ Φερχόιγκεν συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση τόνισε ότι το κόμμα του στηρίζει την διαδικασία της διεύρυνσης.


Ο κ. Καραμανλής σημείωσε, ωστόσο, ότι πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ με το πρώτο κύμα εισόδου, χωρίς αυτό να εξαρτάται από την πολιτική λύση.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι όλοι οι Έλληνες θέλουν την πολιτική λύση, αλλά πρόσθεσε ότι υπό καμία προϋπόθεση δεν μπορεί να γίνει αυτό αντικείμενο εκβιασμού σε σχέση με την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. Καταλήγοντας ο κ. Καραμανλής επισήμανε ότι αυτή η θέση συνέχει όλους τους Έλληνες και όλες τις πολιτικές εκφράσεις στην Ελλάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Ιουλίου 2026
Cookies