Επί τάπητος οι αλλαγές στο ασφαλιστικό και το φορολογικό
Αθήνα: Το ασφαλιστικό και οι αλλαγές στο φορολογικό θα βρεθούν επί τάπητος στη συνάντηση που θα έχει σήμερα, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον υπουργό Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη.
Αθήνα: Το ασφαλιστικό και οι αλλαγές στο φορολογικό θα βρεθούν επί τάπητος στη συνάντηση που θα έχει σήμερα, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον υπουργό Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Το Βήμα, ο κ. Σημίτης αναμένεται να ζητήσει από τον Νίκο Χριστοδουλάκη να επισπεύσει τις προγραμματισμένες μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, με πρόταξη του διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.
Η επιστροφή της κυβερνητικής πολιτικής στην οικονομία, σύμφωνα με την εφημερίδα, κρίνεται από τον πρωθυπουργό επιβεβλημένη, προκειμένου να ξεδιαλύνει το σημερινό θολό τοπίο, το οποίο, όπως επεσήμανε και ο κ. Χριστοδουλάκης, παρεμποδίζει την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και κινήσεων που θα αναδείξουν το κυβερνητικό έργο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών