Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Επιφυλακτικό το 61% των Ισραηλινών απέναντι στους χειρισμούς Σαρόν
Με επιφύλαξη αντιμετωπίζει η πλειονότητα των Ισραηλινών τον τρόπο χειρισμού της παλαιστινιακής Ιντιφάντα από τον πρωθυπουργό τους, Αριέλ Σαρόν. Παράλληλα, πολλοί επιθυμούν την απομάκρυνση από την εξουσία του Παλαιστίνιου ηγέτη, Γιάσερ Αραφάτ.
Με επιφύλαξη αντιμετωπίζει η πλειονότητα των Ισραηλινών τον τρόπο χειρισμού της παλαιστινιακής Ιντιφάντα από τον πρωθυπουργό τους, Αριέλ Σαρόν. Παράλληλα, πολλοί επιθυμούν την απομάκρυνση από την εξουσία του Παλαιστίνιου ηγέτη, Γιάσερ Αραφάτ.
Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από σφυγμομέτρηση που δημοσιεύεται την Παρασκευή στην εφημερίδα Γεντιότ Αχρονότ. Sε ποσοστό 61%, οι Ισραηλινοί δηλώνουν επιφυλακτικοί όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο ο Σαρόν χειρίζεται την παλαιστινιακή εξέγερση. Μόνον ένα 54% κρίνει τον Σαρόν αξιόπιστο, δηλαδή κατά 10% λιγότεροι από τον περασμένο Ιανουάριο.
Πρόκειται για το χειρότερο ποσοστό που λαμβάνει ο Σαρόν από τον Ιούλιο του 2001, όταν το 77% των Ισραηλινών εξέφραζε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
Ταυτόχρονα, το 42% των Ισραηλινών επιθυμεί την απομάκρυνση του Αραφάτ, έναντι μόνο 18% που θέλει να λήξει ο αποκλεισμός του από τα ισραηλινά άρματα μάχης στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης.
Ωστόσο, οι Ισραηλινοί σε ποσοστό 57% κρίνουν ότι η διάλυση των ισραηλινών οικισμών στη Λωρίδα της Γάζας θα μπορούσε να λειτουργήσει ως παραχώρηση κατά τις ειρηνευτικές συνομιλίες. Επίσης, το 57% πιστεύει ότι ο ισραηλινός στρατός δεν κατάφερε να εξαλείψει τη βία για διπλωματικούς λόγους, ενώ το 26% θεωρεί ότι μια στρατιωτική νίκη είναι αδύνατον να επιτευχθεί σε αυτό το είδος της σύγκρουσης.
Η έρευνα αυτή διενεργήθηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 504 ενηλίκων στο Ισραήλ και έχει περιθώριο σφάλματος 4,5%.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!