Ποτέ δεν είχα οικονομικές σχέσεις με τον Γ.Τεκτερίδη, δηλώνει ο Γ.Πασχαλίδης
Αρνήθηκε οποιαδήποτε οικονομική σχέση με τον κατηγορούμενο για υποθέσεις παράνομου τζόγου Γ.Τεκτερίδη ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα περάσει στην αντεπίθεση.
Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης αρνήθηκε οποιαδήποτε οικονομική σχέση με τον κατηγορούμενο για υποθέσεις παράνομου τζόγου, επιχειρηματία Γ.Τεκτερίδη. Απευθυνόμενος σε όσους προσπάθησαν να ανεβάσουν τηλεοπτικές θεαματικότητες θυσιάζοντας την εικόνα του, τόνισε: «Δεν είμαι μια άψυχη εικόνα, αλλά ένας άνθρωπος που έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά μου και συνεπώς θα το κάνω».
Ο κ. Πασχαλίδης, ο οποίος έλαβε μέρος σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της περιοδείας Σημίτη στην Ημαθία και την Πέλλα, δήλωσε: «Κράτησα και κρατώ τη ψυχραιμία μου όλες αυτές τις ημέρες, γιατί θέλω να πάει καλά η πρωθυπουργική επίσκεψη στην Πέλλα». Παραδέχτηκε ότι γνώριζε τον κ.Τεκτερίδη και ότι είχε συνάντηση μαζί του στο παρελθόν και άφησε αιχμές λέγοντας: «Από τη Δευτέρα θα μιλήσω για πρόσωπα και πράγματα».
Ο κ. Πασχαλίδης επανέλαβε ακόμη ότι η επίμαχη φωτογραφία βγήκε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία τοπικής εφημερίδας (του κ. Τεκτερίδη) και προέτρεψε όσους ασχολούνται με τις φωτογραφίες να διαβάσουν το βιβλίο του Ρολάν Μπαρτ «Ο Φωτεινός Θάλαμος» που λέει πολλά, όπως είπε, για την τύχη και την πραγματικότητα.
Στη σύσκεψη για την προετοιμασία της επίσκεψης Σημίτη στην Πέλλα και την Ημαθία συμμετείχαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Ανάπτυξης, ΠΕΧΩΔΕ, Υγείας και Πρόνοιας, Παιδείας, Γεωργίας, Πολιτισμού, Δημόσιας Τάξης, καθώς και οι υφυπουργοί Οικονομίας και Εξωτερικών.
Νέοι έφοδοι του ΣΔΟΕ
Νέες δεσμεύσεις και κατασχέσεις ηλεκτρονικών παιχνιδιών τζόγου έγιναν απο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ στην Βορειοανατολική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος εντόπισαν σε καταστήματα και αποθήκες εξήντα «ύποπτα» ηλεκτρονικά παίγνια στη Δράμα, δώδεκα στην Καβάλα, ενενήντα οκτώ στον Εβρο , έξι στην Δισύμη Αλεξανδρούπολης, ενώ έγιναν και άλλες δεσμεύσεις και κατασχέσεις σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.