Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχουμε ανάγκη στιβαρότερη διακυβέρνηση, τονίζει ο υπουργός Υγείας

Έχουμε ανάγκη στιβαρότερη διακυβέρνηση, τονίζει ο υπουργός Υγείας

Αποφασιστικότερη και στιβαρότερη διακυβέρνηση για την προώθηση εκείνων των μεταρρυθμίσεων που προσκρούουν στην αντίδραση της «ομάδας ιδιοτελών» ζητά, με συνέντευξή του στο Έθνος, ο υπουργός Υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος.

37

«Αποφασιστικότερη και στιβαρότερη διακυβέρνηση της χώρας» στην προώθηση εκείνων των μεταρρυθμίσεων που «προσκρούουν στην αντίδραση των ιδιοτελών» ζητά, με συνέντευξή του στο Έθνος, ο υπουργός υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος.


Ο κ. Παπαδόπουλος επιτίθεται με οξύτητα κατά της «ομάδας των ιδιοτελών» εκείνων, που, ενώ έχουν όλα τα προσόντα ώστε να συμμετάσχουν στον ανταγωνισμό της νέας εποχής, επιδιώκουν να παραμείνει «το συντεχνιακό πνεύμα οργάνωσης του κράτους, ώστε να συνεχίσουν την άκοπη εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου σε κάθε επίπεδο».


Ο υπουργός Υγείας υπογραμμίζει ότι «η ομάδα αυτή είναι επικίνδυνη, είναι η σύγχρονη μορφή συντηρητισμού, αρτηριοσκληρωτισμού και αντίδρασης» και δηλώνει ότι, αντιθέτα, τον φοβίζει η ομάδα εκείνη του πληθυσμού, η πολυπληθέστερη, που είναι περιθωριοποιημένη στη νέα εποχή και δεν μπορεί να κερδίσει τις εξελίξεις.

Ο υπουργός Υγείας επισημαίνει επίσης ότι οι εκλογές κερδίζονται μόνο με δουλειά. «Εάν αυτήν τη φορά ο ουρανός ανταριάσει ξανά με λαϊκισμούς και άσκοπους πολιτικαντισμούς, τότε σημασία δεν έχει ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, αφού θα πληρώσουμε όλοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024