
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στη Σοφοκλέους το πρωί της Τετάρτης
Μικρά κέρδη καταγράφει ο γενικός δείκτης τιμών του ΧΑΑ κατά τις πρώτες συναλλαγές της Τετάρτης, με το επενδυτικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους τίτλους της μικρής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.
28
Μικρά κέρδη καταγράφει ο γενικός δείκτης τιμών του ΧΑΑ κατά τις πρώτες συναλλαγές της Τετάρτης, με αποτέλεσμα στις 11:15 π.μ. να διαμορφώνεται στις 2.570,07 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,27%. Η αξία των συναλλαγών ανερχόταν στα 3,5 εκατ. ευρώ, η οποία είναι «καθαρή», απουσιάζουν δηλαδή τα πακέτα.
Από τους επιμέρους κλάδους μόνο τα Μη Μεταλλικά Ορυκτά-Τσιμέντα, η Πληροφορική και οι Τηλεπικοινωνίες σημειώνουν μικρές απώλειες. Τα μεγαλύτερα κέρδη έχουν οι Κατασκευαστικές οι οποίες έχουν άνοδο 1,52%.
Οι κύριοι δείκτες της υψηλής, μέσης και μικρής κεφαλαιοποίησης κινούνται στο +0,13%, +0,47% και +0,64% αντίστοιχα. Από τους 230 τίτλους που κινούνται, οι 40 καταγράφουν πτώση και οι 140 άνοδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο Φόρουμ των Δελφών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
- Ένταση στο Εφετείο μετά την αθώωση Ρωμανού – Δακρυγόνα από την ΕΛ.ΑΣ.
- Σε εμπόλεμη εσωκομματική ζώνη το Μαξίμου – Το «γαλάζιο» αντάρτικο ξεκίνησε
- Ο Μάικ Τζέιμς το επιβεβαίωσε: Φεύγει από τη Μονακό το καλοκαίρι!
- Η ιστορία των 4 παιδιών της Κέιτ Μπλάνσετ και του Άντριου Άπτον
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Η έξοδος του δράστη και των τριών ακόμη συλληφθέντων από τη ΓΑΔΑ
