Λουκέτο στα νοσοκομεία: Απεργούν οι γιατροί Πέμπτη και Παρασκευή
Αθήνα: Στο... χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν μετά τους πανεπιστημιακούς και οι νοσοκομειακοί γιατροί, εξαγγέλλοντας 48ωρη πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Αθήνα: Στο… χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν μετά τους πανεπιστημιακούς και οι νοσοκομειακοί γιατροί, εξαγγέλλοντας 48ωρη πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Και τις δύο ημέρες (31 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου) στα νοσοκομεία όλης της χώρας θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, καθώς οι νοσοκομειακοί γιατροί βάζουν “λουκέτο”, διεκδικώντας αύξηση των αποδοχών τους, των κονδυλίων για εφημερίες και την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442