Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σύγκρουση τρένου με βυτιοφόρο γεμάτο βενζίνη στον Ασπρόπυργο – Τρεις τραυματίες
Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά όταν επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς- Κυπαρισσία, με 150 επιβάτες, συγκρούστηκε το πρωί της Κυριακής με βυτιοφόρο γεμάτο με βενζίνη, σε φυλασσόμενη ισόπεδη διάβαση στον Ασπρόπυργο.
Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξαν οι 150 επιβάτες της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Κυπαρισσία, όταν αυτή συγκρούστηκε, στις 9:20 το πρωί της Κυριακής με βυτιοφόρο γεμάτο με βενζίνη, σε φυλασσόμενη ισόπεδη διάβαση, στη θέση Κουτάλα Ασπροπύργου. Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα.
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, το βυτιοφόρο με οδηγό τον Μιχαήλ Μακαρόνα, 50 ετών, προσπάθησε να περάσει διαγώνια τη διάβαση, όπου οι μπάρες ήταν κατεβασμένες, με αποτέλεσμα να γίνει σύγκρουση με το τρένο που περνούσε εκείνη τη στιγμή.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά από θραύσματα τζαμιών δύο ηλικιωμένοι και ένα παιδί, επιβάτες του τρένου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.
Ο οδηγός του βυτιοφόρου συνελήφθη και κρατείται στην τροχαία Ελευσίνας, ενώ όπως είπε, επιχείρησε να περάσει τις γραμμές γιατί νόμιζε ότι οι μπάρες ήταν χαλασμένες και παρέμεναν συνεχώς κατεβασμένες.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου