Δημοφιλέστερος των προκατόχων του τα τελευταία 40 χρόνια ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Τζορτζ Ο. Μπους απολαμβάνει στη χώρα του δημοτικότητα μεγαλύτερη από οποιονδήποτε προκάτοχό του τα τελευταία 40 χρόνια, σύμφωνα με δημοσκόπηση του δικτύου CBS. Το 82% των Αμερικανών εγκρίνουν τις ενέργειές και μόλις 11% τις αποδοκιμάζουν.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Ο. Μπους απολαμβάνει στη χώρα του δημοτικότητα μεγαλύτερη από οποιονδήποτε προκάτοχό του τα τελευταία 40 χρόνια, σύμφωνα με δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου CBS. Ένα χρόνο ακριβώς μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, το 82% των Αμερικανών εγκρίνουν συνολικά τις ενέργειές του και μόλις 11% τις αποδοκιμάζουν.
Το 87% των ερωτηθέντων υποστηρίζουν τον τρόπο με τον οποίο ο Μπους διεξάγει τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», ενώ το 73% δηλώνει ικανοποιημένο από την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο διάστημα 15-17 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.030 ενηλίκων από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.