Φαρσέρ με «εκρηκτικά» προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Συναγερμός σήμανε το βράδι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όταν οι Αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα, που απειλούσε να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό. Ο αερολιμένας εκκενώθηκε, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα επανήλθε στους φυσιολογικούς του ρυθμούς.
30
Συναγερμός σήμανε το βράδι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όταν οι Αρχές εντόπισαν έναν άντρα, ο οποίος απειλούσε να πυροδοτήσει ποσότητες εκρηκτικών. Ομάδα πυροτεχνουργών έφτασε στον αερολιμένα, ωστόσο, δεν εντόπισαν τίποτα ύποπτο και ο αερολιμένας επανήλθε στους φυσιολογικούς του ρυθμούς.
Εκπρόσωπος της βελγικής αστυνομίας δήλωσε ότι ο άγνωστος πλησίασε τα εκδοτήρια της Finnair και απείλησε ότι θα πυροδοτήσει εκρηκτικά σε περίπτωση δεν του έδιναν δωρεάν εισιτήριο. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον άνδρα, ωστόσο, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά στις αποσκευές του.
Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την ταυτότητα ή την εθνικότητα του αγνώστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ζελένσκι: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέα μαζική επίθεση πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442