
Tραγικό δυστύχημα με θύματα ανηλίκους σε ντισκοτέκ της Σόφιας
Τουλάχιστον τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 13 έως 18 χρόνων, έχασαν τη ζωή τους από συνωστισμό απόψε το βράδυ σε ντισκοτέκ της Σόφιας, ενώ άλλα τέσσερα νοσηλεύονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο πρώτων βοηθειών «Πιρόγκοφ».
34
Τουλάχιστον τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 13 έως 18 χρόνων, έχασαν τη ζωή τους από συνωστισμό το βράδυ της Παρασκευής σε ντισκοτέκ της Σόφιας, ενώ άλλα τέσσερα νοσηλεύονται σε κρισιμότατη κατάσταση στο νοσοκομείο πρώτων βοηθειών «Πιρόγκοφ», όπως μετέδωσαν ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Βουλγαρίας.
Η πολύνεκρη τραγωδία συνέβη όταν εκατοντάδες παιδιά συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της ντισκοτέκ «Ίντιγκο», όπου πραγματοποιούνταν χριστουγεννιάτικο πάρτι για ανηλίκους, και προσπάθησαν να μπουν ταυτόχρονα σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον. Μέσα στη γενικό πανικό που επικράτησε τέσσερα παιδιά ποδοπατήθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα υπέστησαν βαρύτατα τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Αγνωστος είναι προς το παρόν ο αριθμός των τραυματιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μενίδι: Συνεχίζεται η δίκη για τον Μάριο που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα – «Εμείς δεν ρίχναμε πιστολιές»
- Επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Κρήτη: Εξαφάνιση 43χρονης – Τα πρώτα ευρήματα από τις έρευνες
- Λιοσίων: Αποσωληνώθηκε η 16χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη
- «Πάμε μια βόλτα;»: Όταν η μητέρα του Λαζόπουλου έψαχνε την προίκα της Τασούλας


