Ανταποδοτική επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στον Πέτρο Ευθυμίου
Συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας είχαν την Τρίτη ο Πέτρος Ευθυμίου και ο Αρχιεπίσκοπος. Ο κ. Χριστόδουλος τόνισε ότι η Εκκλησία της Ελλάδος εμμένει στις θέσεις της στο ζήτημα των ταυτοτήτων, και δεν απέκλεισε συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Σχεδόν δύο ώρες συζητούσαν την Τετάρτη στο υπουργείο Παιδείας ο Πέτρος Ευθυμίου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος, ο οποίος ανταπέδωσε εθιμοτυπική επίσκεψη του υπουργού. Μετά τη συνάντηση, και οι δύο επισήμαναν το θετικό κλίμα μέσα στο οποίο έγινε και τόνισαν ότι συζήτησαν όλα τα θέματα που απασχολούν, κυρίως, την Εκκλησία. Ως παραδείγματα αναφέρθηκαν η εκκλησιαστική παιδεία, η δικαιοσύνη και η περιουσία.
Ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι συζητήθηκε και το θέμα του διαχωρισμού της Μητρόπολης Νέας Σμύρνης, κάτι που πρόκειται να κατοχυρώσει η Πολιτεία νομοθετικά εντός των προσεχών ημερών.
Το θέμα των ταυτοτήτων δεν συζητήθηκε καθώς, όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος, η Εκκλησία εμμένει στις θέσεις της. Πάντως, τόνισε απαντώντας σε ερώτηση αν ανοίγει ο δρόμος για συνάντηση με τον πρωθυπουργό ότι αν παραστεί ανάγκη, θα γίνει αυτή η συνάντηση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.