
Μικρή άνοδος στο ΧΑΑ την Παρασκευή – Με κέρδη 0,25% έκλεισε ο γενικός δείκτης
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν την Παρασκευή στη Σοφοκλέους, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης να κλείσει, έπειτα από πέντε αρνητικές συνεδριασεις, με μικρά κέρδη 0,25%, στις 2.571,71 μονάδες, και με τζίρο 210,6 εκατ. ευρώ ή 71,76 δισ. δρχ.
25
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν την Παρασκευή στη Σοφοκλέους, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης να κλείσει, έπειτα από πέντε αρνητικές συνεδριασεις, με μικρά κέρδη 0,25%, στις 2.571,71 μονάδες, και με τζίρο 210,6 εκατ. ευρώ ή 71,76 δισ. δρχ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειονότητά τους έκλεισαν με άνοδο και τη μεγαλύτερη είχαν ο Ασφαλιστικός με 2% και ο Κλωστοϋφαντουργικός με 1%. Αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν των Εκδόσεων με 0,82% και της Πληροφορικής με 0,32%.
Από τους βασικούς δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο είχε της υψηλής κεφαλαιοποίησης με 0,36%, ακολούθησε της μικρής κεφαλαιοποίησης με 0,31% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε 0,25%. Η μετοχή της ΔΕΗ, κατά την τρίτη ημέρα διαπραγμάτευσής της, ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,51%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύθηκαν, 163 σημείωσαν άνοδο, 143 υποχώρησαν και 50 παρέμειναν αμετάβλητες. Σε εβδομαδιαία βάση ο γενικός δείκτης τιμών έχασε σε ποσοστό 4,89%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της