Απόδραση κρατουμένου από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
Εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό του Αλβανού Γκέκα Μπαργκί, ο οποίος διέφυγε από το γραφείο του 17ου τακτικού ανακριτή στην Ευελπίδων. Εις βάρος του αστυνομικού συνοδού διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό του Αλβανού Γκέκα Μπαργκί, 26 ετών, που διέφυγε από το γραφείο του 17ου τακτικού ανακριτή στην Ευελπίδων. Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί στις 8 Νοεμβρίου για κλοπές και διαρρήξεις ΙΧ αυτοκινήτων και το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή χωρίς χειροπέδες.
Εκεί, απώθησε το συνοδό αστυνομικό του Τμήματος Χαλανδρίου, πήδησε από το παράθυρο στην αυλή της Ευελπίδων και διέφυγε. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες δεν έχει επιτευχθεί ο εντοπισμός του, ενώ εις βάρος του αστυνομικού που τον συνόδευε διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.