
Η «17 Νοέμβρη» σε λίστα τρομοκρατικών οργανώσεων που παρουσίασε η Βρετανία
Το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων 15 τρομοκρατικών οργανώσεων ζήτησε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν. Στη σχετική λίστα που παρουσίασε συμπεριλαμβάνονται η «17 Νοέμβρη» και οι «Επαναστατικοί Πυρήνες».
30
Το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων 15 τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν στην Ευρώπη ζήτησε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν. Στη σχετική λίστα που παρουσίασε συμπεριλαμβάνονται η «17 Νοέμβρη» και οι «Επαναστατικοί Πυρήνες».
Ο Βρετανός υπουργός δήλωσε ότι οι οργανώσεις που αναφέρονται στη λίσταέχουν διαπράξει τρομοκρατικές ενέργειες ή ενδέχεται να χρηματοδοτήσουν πράξεις τρομοκρατίας.
«Δεν πρόκειται να βρουν ασφαλή παράδεισο για τα κεφάλαιά τους στη χώρα μας. Ζητώ από όλους τους οικονομικούς οργανισμούς και φορείς να ελέγξουν τα στοιχεία τους και να παγώσουν τα κεφάλαια που ανήκουν σε αυτές τις οργανώσεις» κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει ήδη παγώσει λογαριασμούς συνολικού ύψους 63 εκατομμυρίωνλιρών (32 δισεκατομμύρια δραχμές), που ανήκουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σεισμός Κρήτη: Η εκτίμηση Χουλιάρα για τη σεισμική ακολουθία
- Τα σνακ που χαρίζουν ενέργεια (πριν την προπόνηση)
- Προς κατάργηση η προσωρινή σύνταξη
- Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
- Πως το παρελθόν επηρεάζει τις σχέσεις μας

