29

Επί δυόμισιυ ώρες συζητούσαν ο πρωθυπουργός και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Τετάρτης και, μολονότι δεν έγινε καμία δήλωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κ.Λαλιώτης παρουσίασε στον Κ.Σημίτη τον προγραμματισμό του κόμματος.


Συζητήθηκε επίσης, σύμφωνα με τιςίδες πηγές, η πορεία αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία περνά μέσα από τρεις σταθμούς: τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, την προεδρία της ευρωπαϊκής επιτροπής και την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.


Αλλά ο κ.Λαλιώτης, με βάση τιςπληροφορίες, μίλησε στον πρωθυπουργό για την οργανωτική συνδιάσκεψη (όπου θα τεθούν επί τάπητος οι καταστατικές αλλαγές) και πρότεινε στον πρωθυπουργό ένα πρόγραμμα παρουσίας του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη την Ελλάδα, με κεντρικό πρόσωπο τον Κ.Σημίτη.


Πάντως, οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν από τα χείλη του Κώστα Λαλιώτη, που έμεινε σιωπηλός ενώ έφευγε από το Μαξίμου και παρέπεμψε μόνο στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, την Πέμπτη.


Σε αυτή θα αποφασιστεί και η ημερομηνία της ερχόμενης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, που θα ασχοληθεί και με την εκλογή των γραμματέων των τομέων της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ