Εξήλθε από το νοσοκομείο ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής
Εξήλθε το πρωί της Κυριακής από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Δημήτρης Χριστόφιας, μετά την επιτυχή λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή στην οποία υπεβλήθη.
Εξήλθε το πρωί της Κυριακής από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Δημήτρης Χριστόφιας, μετά την επιτυχή λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή στην οποία υπεβλήθη. Εξερχόμενος από το νοσοκομείο, ο κ. Χριστόφιας είπε ότι αισθάνεται πάρα πολύ καλά και ευχαρίστησε το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, ενώ πρόσθεσε ότι θα παραμείνει μια εβδομάδα στο σπίτι του για να αναρρώσει.
Νωρίτερα, το πρωί επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Χριστόφια ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, και ο υφυπουργός παρά των Προέδρω, Παντελής Κούρος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.