Απάντηση Λαλιώτη στην αγωγή που κατέθεσε ο Μητσοτάκης
Με σκληρά λόγια σχολίασε την Τρίτη ο απερχόμενος υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης τις δηλώσεις και την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο επίτιμος πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
«Οι μηνύσεις, οι συκοφαντίες και η λάσπη του κ. Μητσοτάκη με τα άσφαιρα πυρά του πέφτουν στο κενό γιατί δεν με αφορούν και δεν με αγγίζουν» τόνισε ο απερχόμενος υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης, σχολιάζοντας την Τρίτη την αγωγή που κατέθεσε σήμερα εναντίον του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και τις σχετικές δηλώσεις του επίτιμου προέδρου της ΝΔ.
Κατά τον κ. Λαλιώτη, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ προσφεύγει με έκδηλα υποκριτικές και θεατρικές κινήσεις στη Δικαιοσύνη, μιλά αόριστα για συκοφαντίες και λασπολογίες σε βάρος του και αποφεύγει να μιλήσει για την ταμπακέρα.Τονίζει ότι η ηγεσία της ΝΔ αλλά και ο Κ. Μητσοτάκης έχουν ηθική και πολιτική υποχρέωση να αποκαλύψουν ποια άτομα συγκροτούν τη λιβεριανή εταιρεία Mayo Investements Corporation, καθώς και πότε άνοιξαν και ποια διάρκεια είχαν οι «τροφοδότες λογαριασμοί».
Εξάλλου, ο κ. Λαλιώτης επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη και τη βεβαιότητα ότι θα λάμψει η αλήθεια. «Μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη λιβεριανή εταιρεία και ανοίξουν οι λογαριασμοί της, τότε θα αποκαλυφθεί για τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη το μέγεθος μιας απίστευτης διαπλοκής, της συναλλαγής και της διαφθοράς» υπογράμισεο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).