Ίσως ξανακατέβω στις δημοτικές εκλογές, δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
Ο Δημήτρης Αβρομόπουλος δήλωσε την Κυριακή ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό αξίωμα σε περίπτωση που η Αθήνα μετατραπεί σε μητροπολιτικό δήμο.
Ανοιχτό άφησε την Κυριακή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος το ενδεχόμενο να είναι καιπάλι υποψήφιος για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων, εφόσον υιοθετηθεί η πρότασή του για δημιουργία μητροπολιτικού δήμου.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφουςανέφερε για το θέμα: «Έχω πει ότι δεν πρόκειται να ξανακατέβω στις εκλογές για το Δήμο της Αθήνας. Από την ώρα, όμως, που η πρότασή μου γίνει δεκτή, τότε δεν σας κρύβω ότι θα το σκεφτώ».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).