Στις 1:50 π.μ. ο γενικός δείκτης κέρδιζε 46,84 μονάδες (2,03%) και διαμορφωνόταν στις 2.350,55. Η αξία των συναλλαγών προσέγγιζε τα22,6 δισ. δραχμές περίπου.
Οι δείκτες υψηλής, μέσης και μικρής κεφαλαιοποίησης ενισχύονταν επίσης κατά 2,26%, 2,28% και 2,26% αντίστοιχα. Όλοι οι κλάδοι σημείωναν κέρδη, με τα μεγαλύτερα να εμφανίζουν εκείνοι των Επενδύσεων και των Τραπεζών με 2,72%.
Με άνοδο κινούνταν307 μετοχές,22 σημείωναν πτώση και48 παρέμεναν στάσιμες.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών