Μέχρι σήμερα η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του Mitsubishi Colt με τα διακριτικά CZT ήταν αποκλειστικά τρίθυρη. Αυτό όμως πρόκειται σύντομα να αλλάξει. Όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που βλέπετε, η ιαπωνική εταιρεία εξελίσσει την πεντάθυρη έκδοση CZT.
Όπως συμβαίνει και με την τρίθυρη έκδοση, έτσι και στην πεντάθυρη θα υπάρχουν η σπορτίφ μπροστινή μάσκα, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και πίσω αεροτομή ώστε να διαχωρίζεται οπτικά από τις πιο απλές εκδόσεις.
Επιπρόσθετα, στον προαιρετικό εξοπλισμό και των δύο -πλέον- εκδόσεων θα προστεθούν φώτα Xenon, κάτι που δεν ισχύει σήμερα.
Όσο για τις επιδόσεις που μπορεί να εξασφαλίσει ο MIVEC turbo κινητήρας του 1,5 λίτρου στο πεντάθυρο Colt CZT, αναμένεται να είναι ταυτόσημες με εκείνες της τρίθυρης έκδοσης, η τελική ταχύτητα της οποίας φτάνει τα 210 χλμ./ώρα ενώ η διαδικασία «0-100 χλμ./ώρα» απαιτεί 8 δευτερόλεπτα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.