
Τον Ιούνιο στην Ελλάδα η τετράθυρη Skoda Fabia
Τρεις μήνες μετά την επίσημη πρώτη της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη, στις αρχές του μήνα, η τετράθυρη έκδοση της Skoda Fabia θα κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους σε δύο εκδόσεις ισχύος με κινητήρα 1.400κ.εκ.
Τρεις μήνες μετά την επίσημη πρώτη της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη, στις αρχές του μήνα, η τετράθυρη έκδοση της Skoda Fabia θα κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους σε δύο εκδόσεις ισχύος με κινητήρα 1.400κ.εκ.
Ως επιβράβευση μάλιστα της θεαματικής ανόδου των πωλήσεων αυτοκινήτων Skoda στην ελληνική αγορά -που το 2000 άγγιξε το 140%-, η διοίκηση της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας ανέθεσε στη ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, επίσημη αντιπροσωπεία της Skoda στην Ελλάδα, τη διοργάνωση της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας Fabia sedan στους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού ειδικού Τύπου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Απριλίου, στην περιοχή της Αττικής, και ο τρίτος τύπος αμαξώματος της Fabia -μετά την πεντάθυρη και τη Reflex- θα εισάγεται στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, Classic και Comfort, με τον κινητήρα 8V 1.400κ.εκ. που αποδίδει 68 ίππους και σε τρεις εκδόσεις, Classic, Comfort και Elegance με τον κινητήρα 16V 1.400κ.εκ. απόδοσης 101 ίππων. Οι τιμές της Fabia sedan αναμένεται να ξεκινούν από τα 3.700.000 δρχ. για την έκδοση Classic των 68 ίππων.
auto.in.gr
- Η πετρελαϊκή κρίση θα είναι «πολύ χειρότερη» τον Απρίλιο, δηλώνει ο επικεφαλής του ΔΟΕ
- Η πολιτική του Λανουά με την βαθμολόγηση των ξένων διαιτητών
- Κρήτη: «Η μέρα θα γίνει νύχτα, να το τώρα» – Τρομοκρατημένη γιαγιά βλέπει τον «κόκκινο» ουρανό και κάνει τον σταυρό της
- Αποτροπιασμός: Ανήμερα της Ημέρας Τρανς Ορατότητας ο Λευκός Οίκος επιτίθεται στους ΛΟΑΤΚΙ+
- Τέμπη: Με εντάσεις, ισχυρή αστυνομική παρουσία και αντιδράσεις η δίκη – «Η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στις 18:00 αντί για τις 20:00 ο 3ος ημιτελικός της Novibet Volley League

